Personvern

Personvern

Hos Webasto Thermo & Comfort Norway AS streber vi for å beskytte dine personlige opplysninger. Webasto Thermo & Comfort Norway er dataansvarlig for personopplysningene som behandles på denne nettsiden. Vi tror det er viktig for deg å kjenne dine rettigheter i denne forbindelse. Du kan alltid kontakte oss om innsikt, sletting, korreksjon, begrensning, innvending eller dataportabilitet. Vi har desværre ikke mulighed for kryptering på lokale servere, hvilket derfor håndteres af tredje parts servere.


Dataansvarlig:

Webasto Thermo & Comfort Norway AS

Industrivegen 34 A

 2072 Dal

Norge

Mail: kundeservice-norge@webasto.com

Telefonnummer: 61 16 20 00

Org. NR 815 527 062


Formålet:

Formålet med å samle personopplysninger på vår nettside er for å kunne tilby deg muligheten til å registrere deg til kursene våre og at vi holder statistikk over antall besøk på nettsiden. Vi bruker ikke informasjonskapsler på nettsiden. Se mer informasjon om vår cookie policy via denne lenken


Hjemmel:

Behandlingen av personopplysninger foregår under legitim interesse, ettersom vi vurderer at innsamling og avsløring av adferdsmessig informasjon på nettstedet vårt ikke bryter med de besøkende grunnleggende rettigheter. I tillegg må deltagerene kunne bevise med et sertifikat / diplom at de har fullført kurset der de har fått den nødvendige kunnskapen om håndtering av våre produkter eller partners produkter.


Personlige informasjonskategorier:

Vanlig kontaktinformasjon som navn, adresse, e-post og telefonnummer.


Dine rettigheter:


Retten til innsikt

Rett til tilgang (som angitt i artikkel 15 i personvernerklæringen) er at du kan spørre en bedrift hvordan informasjonen om deg behandles, og du kan be om å få vite hvilken informasjon den har lagret. Bedrifter er forpliktet til å behandle personlig informasjon på en åpen måte. Dette betyr at de må gi kort og forståelig informasjon om hvordan de behandler personlig informasjon. Det er også krav til hvordan de kommuniserer med enkeltpersoner.

 

Retten til å be om begrensning

I enkelte tilfeller kan du be om at din personopplysninger blir begrenset. I dette tilfellet kan dine personlige opplysninger bli lagret, men ikke brukt til noe

 

Retten til å be om sletting

I noen tilfeller kan du kreve at dine personopplysninger slettes. Dette kalles noen ganger "retten til å bli glemt".

 

Retten til å be om utbedring

Hvis du mener at en bedrift behandler informasjon om deg som er feil, kan du kreve at det blir korrigert eller supplert med tilleggsinformasjon.

 

Retten til dataportabilitet

Du har rett til å få dine personlige data levert i maskinlesbart format. Vær oppmerksom på at dette bare er de personlige dataene du har gitt oss. Med rett til dataportabilitet kan du flytte personlige data fra en tjenesteleverandør til en annen på en trygg og sikker måte.

 

Rett til å trekke tilbake samtykke

Hvis behandling av personopplysninger er basert på samtykke, kan dette til enhver tid trekkes tilbake og dermed avslutte behandlingen.

 

Retten til å klage

Du kan alltid kontakte Webasto Thermo & Comfort Norway AS via. kontaktinformasjonen du finner øverst på dette personvern, hvis du har spørsmål eller ønsker å klage på behandling av dine personlige opplysninger. Hvis du har kontaktet oss, men ikke er fornøyd med vårt svar, har du rett til å klage til Datatilsynet. For mer informasjon, se Datatilsynets hjemmeside (lenke: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvord-kan-jeg-klage-to-datatilsynet/)

 

Mottakere av informasjonen:

Vi avslører ikke informasjonen din utenfor firmaet

 

Lagring av informasjonen:

Personlige data som er oppgitt på vår nettside lagres kun i den perioden som kreves for det formålet. Med hensyn til holdbarhet i henhold til handels- eller skatteregler, kan personopplysninger lagres i opptil 10 år.


Automatiske beslutninger og profilering:

Personopplysningene vi samler, brukes ikke for tilkobling til enten automatiske beslutninger eller profilering.


Lenker til andre nettsteder:

Det kan være lenker til andre nettsteder eller partnere på nettstedet. Vi kan ikke holdes ansvarlig for innholdet på disse nettstedene eller nettsamlingenes samling av personopplysninger.


Spørsmål og kommentarer:

For spørsmål, forslag eller kommentarer om temaet personvern, vennligst kontakt vår kundeservice per. e-post på kundencenter@webasto.com.


Den raske utviklingen av nye Internett-teknologier krever at vi tilpasser vår personvernpolicy til endringer i vilkårene fra time til time. Du vil bli informert om eventuelle endringer her.